Thursday, December 27, 2012

Altenator Naza Citra

AArrrgghh... masa menaip entri ni rasa macam nak menjerit ja sekuat hati. tapi malangya kat ofis..

ok.. ceritanya macam ni.

Naza Citra yang baru berusia 4 tahun ni buat hal lagi.. Semalam dah rosak. Takleh start. Tukar bateri baru then kedai check suruh tukar altenator sekali sebab rosak. bila dia cabut plug tu terus engine off. oklah , dah tukar Batteri Yokohama baru rm 355 then tukar altenator recon new set rm 380. Aku tak paham betullah,
pahal nak rosak padahal baru tukar semalam ja. Hari ni gerak dri gombak ke Perlis boleh pulak nak rosak kat Bertam. Macamna nak kira ni repair kat gombak then nak balik perlis. Kopaklah macam ni.

Kereta memang bagus aku puji dari segi pickup  speed dgn keselesaan tapi bila jadi macam ni macam na nak jawab. Keta ni masa p Service center dulu kat alor star. check semua ok ja. last2 bila dah sampai Gombak altenetor dgn bateri leh lak nak kong. Commonlah naza, please look forward for this issue.
FYI, memang pergi service kat Service centre ja. tak penah servis bengkel lain. Tak boleh trace ke problem ni.???

Thursday, December 8, 2011

He is new!



The new look costing me about RM430.00. With the new Sport rim, New Duro Both tyre , New hand grip, blue L.e.D.. Wah there you goes! no more the oldest look.

Friday, October 7, 2011

Siapa AZRUL FIRDAUS BIN MOHD YUSOF?

salam,, baru2 ni saya telah ditipu oleh LAHANAT yang bernama Azrul Firdaus Bin Mohd Yusof yang bernombor telefon bimbit 0133341934. Pada asalnya saya ingin membeli sebuah telefon bimbit champ untuk dihadiahkan kepada ibu saya sempena Hari Lahirnya yang bakal tiba minggu depan. Namun , saya telah ditipu oleh individu tersebut.. pesanan untuk kawan2 dan juga pengguna alam maya ini, berhati2 lah atau kalau boleh elakka urusan pembelian melalui internet especially Mudah.my . Kalau nak beli pun , better pilih cash on delivery.

dan juga sekiranya anda mangsa Azrul Firdaus ni, sila buat laporan polis.


Aku doakan agar beliau tidak selamat hidup di dunia dan diakhirat. aku tuntut hutang aku sampai disana.

Sunday, October 2, 2011

You STUPID BACUL anonymous.

what can i say for you just LOSER.. :_)