Tuesday, October 26, 2010

Saya suka lathe!



hai semua.. currently dok dalam bilik di kkf..

ya.. my rumah no iaitu 103..

oklah, badan ku masih lagi berpeluh..
maklum sajalah setiap hari selasa harus ke Pusat Kejuruteraan..

dan hari ini juga adalah hari terakhir saya menghabiskan Modul subjek2 di Pusat Kejuruteraan..

apa yang dapat saya simpulkan semasa berada di pusat kejuruteraan Unimap ini adlah sangat best!!

kenapa?

adakah sebab ianya adalah subjek lathe??

hahah.. ianya membuat saya tergelak senndirik..

hari ni tak terasa kepenaatan seperti subjek lain sebab ianya adalah subjek lathe,.

kenapa?
apa yang est sangat dengan subjek lathe ni..

oh ya.. , bukan keran modul dia lah.. tapi sebab cik dia sangat sempoi!!

aku suka sangat,,,

walaupon aku ni seperti yang encik lathe kata..

"pakai CPU ram zaman purba sebab lembab . hahah..

tapi encik lathe telah banyak menolong saya buat projek lathe ni..

Lathe tuh apa ya?

entah lah.. yang aku tau.. dia bagi rod besi yang tebal .. pastu kikis dan gerudi..

ah.. carik kat goolgle lah..

Encik Lathe yang saya maksudkan adalah en M. Al-Haffiz.. haha.. got you.. he's driving Black Swift! wah..

yang saya nak cakapkan disini adlah..

TERIMA KASIH ENCIK sebab tolong saya buat lathe punya projek tadik.. cik sangat sempoi..

dan juga tq semua cik2 pusat kejuruteraan sebab ajar sama modul2 lain seperti , Gas , arka , logam , milling , fitting elektrik , komputer elektronik dan laian.,.,. *perluker mentioned semua..

oklah ni adalah picisan projek lathe,,

ps : macam bentuk something lah projek nih.. hahaha..

enjoy..


model projeck lathe kita hari ini adalah Amir Syauqi.. Piece.. Enjoy!

Tooodia.. macam peluru pon ada gak..

sangat bahaya yer.. Maafkan kami cik.. mata dia satu dah rosak sebab tak reti guna tadi,, heheh..

oh ya... tadi selepas kelas Lukisan kejuruteraan oleh Puan Lin.. masing sangat happy.. asyik bergelak sakan ja.. masing2 jadik gila2.. an adorable moment..

mungkin masing2 tension kot last2 ni.. mana denagan mini projek.. quiz , test..

dan lagi 3 minggu adalah FINAL>>!! OMG!..

apa2 pon.. semua tuh akan dilalui juga.. harap sabaq menanti ya kawan2..

***

Nota Kaki : malam ni ada revision ntok kuiz math dan fizik esok.. ikut hati yang malas memang rugi..

oklah.. nak pi mandi.. bdan pon dah bau asyam ja..

bye2..

2 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...


eeeemmmm ni nak buat peluru berpandu jarak jauh nampaknyerrrr....

aku nampak mesin canai itewwww melarik besi.... jadi peluru terpedowww woooo dahsyat tuuuuu....

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞