Monday, April 4, 2011

Thanks for made my weekdays!

Dear blogger,,

alkisahnye sebuk sangat sepanjang minggu ni..
mana taknya denganperkara perlis banjir..

and sebab banjir tuh jugak aku dapat spend masa yang sangat banyak with my BFF si Arief Zul Izwan nuh!

merasa dapat cuti peristiwa 5 -6 hari..
\
memacamlah sepanjang minggu nih aku bersama dengan beliau..

dan juga tak sentuh BUKU nor study langsung minggu ni gara2 excited snagta main air bah..

k lah,.,

tak sempat nak tulis banyak..

dah leawt malam ni..

** cant wait for you to be back again.

***Matilah aku nak final dan exam segala bagai dan assignment ini project! *pengsan.

lega Bajir dah tamat di Perlis ni..

episod kemas mengemas rumah masih dalam progress...
biasalah . banjir kan..







daaa=-- selamat malam..!

No comments: