Saturday, July 24, 2010

My tutor has gone.

Hello,, dear blog,

Currently mood is totally down..

My tutor aka my buddy there in UNIMAP telah pon tiada..

he was Mohd Ridzuan Bin Ilyas. Beliau telah berpindah ke Politeknik Jitra kerana lebih prefer of taking Diploma In Programming there daripada Kejuruteraan Komputer di Unimap.

Kenapa saya highlightkan nama di atas?

Hal ini kerana, belaiau adalah seorang sahabat saya yang banyak membantu saya semasa berada di Unimap.Kenangan bersama beliau memang banyak berjasa di dalam peribadi hidup saya walaupun hanya sempat bersama beliau dalam tempoh 2 minggu..

Perpindahan beliau amat dirasai kerana saya memang 100% merujuk tentang permsalahan matematik kepada belaiu. Dan beliau sanggup mengajar saya sehingga betul2 paham tentang masalah Matematik tersebut tanpa mengira wang dan juga apa sekalipun. Kehilangan beliau amat dirasai kerana taiada lagi gelaka tawa yang panjang pabila berkawan dengan beliau dan aku harus berdikari dan mula mencarai teman@guru yang baru untuk mengajar saya di dalam subjek pengiraan especially Matematik Dan Fizik.

Apa2pun pesanan ikhlas dariku semoga cepat dapat menyesuaikan diri di tempat baru dan berjaya dalam bidang yang diminati.

...................................

Btw, sekarang aku agak BUSy sangat kekdahnyer..

MAklum sajalah menjdai sekretariat Konvo Ke 5 di Unimap ni..

Ishk2/!! harap cepat lah sikit Festival ni habis.. susah nak bahagi masa lah dengan nak study lagi.

hm.. k lah.. best reagard.! bye.

6 comments:

Zairie Husin said...

chill :D

my recent post:
0h!tidak.. kenapa zairie tukar header?

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh biasa lah konvo ko yang kena buat... nanti kalau ko plak konvo orang lain plak yang akan buat persiapan untuk ko plak

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh ko kena dengar nasihat beliau tu.... moga ko berjaya kelak disana ye.....

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

nampaknya lama kamu tak update entry baru ye... akau datang lagi ni

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..