Saturday, January 1, 2011

New Year Sudah...2011

salam blogger... :)

TOdia aihh... dah seminggu kot aku tak menulis dalam blog nih.. heheheh...

napa erk??

tup2 saja dah masuk tahun baru..

2011 sudah..

oh ya..

Adkah mungkin aku merajuk sebab result aku yang diumumkan minggu lepas??

Or mungkin BUSy ?

Or.. Apap2 ajalah...\

nak kata busy tu tak dalah..

cuma mood berblogging tuh mungkin tak cukup level lah kot..

hahaha.. *apa aku merepek ni..

apa azam aku 2011 ni??

Jawapannya.. Tak dalah..

sama juga cam 2010;... Bila tak da azam ni cam bestlak. taklah rasa kecewa sebab azam tak tercapai..

*macamlah aku pernah berazam kan..

Oh ya.. mesti tertanya2 berpa result aku yerk>?

Alhamdulillah.. Taklah teruk sangat Dan bUkannaya bagus sangat reslut aku di Unimap tuh..

KIra aku berpuas hati lah *walao hati sedih

Napa erk?? yalah.. ok lah sebab aku punya level pon taklah pandai sangat.. lepasan sijil ILP saja..

Kira oklah tuh..

Tak juga dapat P1 .* bukan P1 wimax na..

tapi kat Unimap ni Probation 1..

Kira result aku ni sedang2 saja.

Taklah 3 pointer.. dan juga taklah 1 pointer..

2.** saja...

hahaha..

oh ya.. aku juga dah lepas ntok register Subjek ntok sem depan..

OMG!! banyaknyer kredit kena amik taun ni...

Tapewlah.. Aku cuba saja..

Kawan2 yang Otak sma level ngan aku pon mesti meraong.. len lah kalau otak dah pandai..

ni capture nya..
* ni masa proses daftar.. ada Total 22 kredit kena amik sem ni..

hahah.. Oh yeahh!

oh ya.. Mood malas lah nak balik Ke UNimap..

Napa erk??

macam besa larh..

kalau dah cuti lama tuh memeng lah liat nak balekk!!

oh. ya tadi petang aku dah Daftar bilik Ntok Sem depan nih..


TAu tak aku dapat Bilik apa??

Sangat HAzab yer..

Aras 3 nuhh...!! tinggi kot.. daripada bilik asal aku di aras 1 dahulu..

Natah haper2.. aku jaga lek lok kot bilik aku dulu nuh..

last2 bilik baru nih..

cam puaka lah..

LOker RosaK tapi masih bagi.. Takd tempat kunci nak bubuh mangga..

PA2 pon aku dah komplen dan tataulah bila nak baiki..

*Oh ya.. aku apa2 pon tak paket lagi nih!!
Rilek lah rumah dekat aja kot.. Bahagianya umah kat Kangaq ni..

Esok baru room8 aku mai.. so , esok aku pon nak cau cin caulah..

ENUFF ABOUT UNIMAP na..

here the personal things..

Oh ya..

My BEst Buddies... Arief Zul IZwan Bin Ghazali.. *If u read.. "HAi"!

ya.. he got to further his studies akhirnya...

but where??

kat mana lagi ADTEC BATU PAHAT Johor lah..

OMG!! takot lah kalau aku dengaq tempat tuh..

DEAR BFF< href="http://4.bp.blogspot.com/_QroFJxQM0NQ/TR9TXvaEqXI/AAAAAAAAAss/YkCLjYiG5E4/s1600/25122010016.jpg">
ni masa teman dia p beli baju..
fitting room..

smile..







*nih b4 he further there. Sedeyh doh .. b4 he leaves just give him a BIG hugs and some OLe2 to keep him accompanied there..

Oh BFF I did miss you now :(

Why i Says I DIDNT WANT TO GO TO ADTEC BATU PAHAT JOHOR??

Here i'll give my own reasons.

* jauh larh... nun di sana nuh..
*i've heard kat sana Peraturan sangat ketat.. Even i heard about Dats "Special Kandang".. entahlah what the purpose of it..
*if we didnt perform Solat dekat Surau Leh kena JTP (jabatan Tatatertib) Oh GOD! telalu memaksa it our own right.(esp Magrib and isyak). lagipon im not Into it.. heheh...
*entahlah.. mstly my strong reasons because of the rules lah kot..previously pon aku pernah attend the interview intake..Motif sesangat kan aku nih tak tau..
*Oh ya.. someone told me makanan kat DEwan Makan.. Too many Flies lah , memacamlah.. esp when it comes to the handling of food..eeiiieeeww..!

**pengakuan from my other friend there is "dia pon tak sabaq nak keluaq dari situ walhal he is the part of MPP there.. hahah...

(SORRY im NOT TALKING BAD BUT TRUTH APART FROM MY RELIABLE FRIEND..) If anyone please dont touchink2 yah.!

Dear BFF , Hope you get strong being there for the Oriented program esp , get new friend of other BFF there yang baek2 and get along with the new situations there.. aminn!!

Oh ya.. B4 he leaves to ADtec Batu Pahat.. we just take our Graduated Certificate..

YEAY!! dah grad pon aku...

Certificate From Jabatan Tenaga Manusia.. From my SKM Tahap 2 dan 3 in Computer NEtworking in ILP Kangar.




oklah.. im leaving now..


Daa,,, Good Night everyone..

*banyaknyer TYPO .. malas lah nak repair.

3 comments:

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat maju jaya di harapankan tahun ini adalah lebih baik dari sebelumnya....

Pasang niat, Satu matlamat , satu iltizam, satu semangat dan laksanakan dengan tekat .... harus berubah buat terbaik... Jangan hangat-hangat tahi ayam...

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeeemmmmm taun ni diharapkan lebih baik lagi... harapnya kita dapat merubah selangkah kehadapan terus gemilang

Arief said...

HAI...!!!
dah baca pown post ang...


ish3...
teruk gila kan Adtec tuh...??
hehhe...

x dak la sngt weh...
bley ja...
insyaallah aku okeh kat sni...
amin...